Marinerede skinkeschnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Bland marinaden til kødet. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose. Hæld marinaden ved og lad det marinere 1-2 timer i køleskab. Fordel grøntsagerne på 4 stykker folie. Drys en anelse sukker over. Læg en klat smør ovenpå hver bunke grøntsager og krydder med salt. Luk folien sammen. Grill foliepakkerne i ca. 5 minutter. Vend pakkerne når halvdelen af tiden er gået. Der skal stadig være bid i grøntsagerne.
Grill kødet ca. 2½ minut på hver side og krydder med salt og peber. Tilbehør: Grillede hvede Tortillas: Bred et tyndt lag smør ud over brødet. Fold brødet til én halvmåne og grill dem ½-1 minut på hver side. |
|
Opskriften er vist 20031 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne