Lagsange med kalkun

Lagsange med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.løg
1 kg.Savoykål (eller 500g frosen spinat eller grønkål)
250 g.pasta (bånd eller nudler)
2 spsk.olie
500 g.hakket kalkunkød
 
5 dl.færdiglavet bechamelsauce
 Muskatnød, friskrevet
 
2 spsk.revet parmesanost
 
 Tilbehør:
 Groft brød
 grøn salat
300 g.grøntsager pr. person
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader.

Hak løg. Skær savoykål i strimler. Kog pata.

Svits løg i olien i 3-4 min. Tilsæt kalkunkød og svits i 5 min. Tag løg og kød op.

Svits savoykål i 10 min.

Smag saucen til med peber og muskatnød.

Bland pasta med savoykål, kød, og løg. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad.

Hæld saucen over og drys med ost.

Bag i 20 minutter midt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 15899 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu