Kalkunsnitsel i orangesauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunschnitzelrene steges 1 minut på hver side i smør på en godt varm teflonpande. Kalkunbrystet drysses med salt og peber og tages af panden.
Løgene skæres i terninger og svitses på panden. Appelsin skæres i tynde skiver og svitses med. Bouillon og merian tilsættes, og løgblandingen småkoger i et par minutter. Saucen jævnes med mælk og majsstivelse, og smages til med salt og peber. Kalkunbrystet lægges ned i saucen og der lægges låg på panden. Retten koger 4-5 min. ved svag varme til kødet lige netop er mørt. Serveres med kartofler, bønner, eller broccoli. |
|
Opskriften er vist 30919 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne