Kalkunsalat med Danabludressing
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Danabludressing:
Blend mælk og danablu et kort øjeblik. Stil dressing i køleskabet i min. ½ time. Kalkunsalat: Lad smørret gyldne i panden. Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne ca. 3 min. på hver side til de er gennemstegte. Drys med salt og peber. Skær schnitzlerne i tynde skiver. Anret dem lagvis i en skål med ost og grøntsager. Server dressing i en skål ved siden af og et groft brød til. |
|
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne