Græsk Kalkunkølle
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kalkun over/under lår lægges i et ildfast fad eller en bradepande. Krydres med salt.
Hæld lidt vand ved og stil fadet i ovnen ved ca. 200 grader C. Stegetid ca. 1 time pr kg. Råstegte kartofler: I olien blandes den pressede hvidløg, salt og evt. peber. Skræl og skiv kartoflerne. Pensel det ildfaste fad med noget af oliedressingen. Læg kartoffelskiverne taglagte deri og pensel dem med resten af oliedressingen. Kartoflerne kan evt. også drysses med paprika. Kalkunlårene drysses evt. med persille og skæres i 1 cm tykke skiver lige inden serveringen. Serveres med kogte grøntsager og evt. flutes. |
|
Opskriften er vist 12510 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer 2344 - 2010-04-13 10:38:07 det ser meget godt ud og det lyder også meget godt :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne