Græsk Kalkunkølle

Græsk Kalkunkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Baconmignon Af kalkun over/under lår, der er udbenet, fyldt og snørret.
 
 Fyld:
200 g.fetina
1 bdt.persille
1 fedhvidløg
1 zittauer løg eller porre.
 
 Kartofler:
750 g.kartofler
3-5 spsk.olie
1-2 fedhvidløg
 Salt
 evt peber eller paprika.
 
 
 
Opskrift:
Kalkun over/under lår lægges i et ildfast fad eller en bradepande. Krydres med salt.

Hæld lidt vand ved og stil fadet i ovnen ved ca. 200 grader C. Stegetid ca. 1 time pr kg.

Råstegte kartofler:
I olien blandes den pressede hvidløg, salt og evt. peber. Skræl og skiv kartoflerne. Pensel det ildfaste fad med noget af oliedressingen. Læg kartoffelskiverne taglagte deri og pensel dem med resten af oliedressingen. Kartoflerne kan evt. også drysses med paprika.

Kalkunlårene drysses evt. med persille og skæres i 1 cm tykke skiver lige inden serveringen.

Serveres med kogte grøntsager og evt. flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 12510 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-13 10:38:07
det ser meget godt ud og det lyder også meget godt :D