Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær en lomme i kalkunbrystet.
Bland grofthakkede oliven, grofthakkede soltørrede tomater og presset hvidløg sammen. Kom det i lommen. Smør kalkunbrystet sammen med madsnor. Steg det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-45 minutter. Lad det hvile i 10 min. inden snoren tages af. Varm smørret op i en sauterpande eller gryde. Kom spidskålen skåret i store stykker ( gem 4 store blade til at servere i, blancheret) i med rødløg og vand og lad det småsimre i 3 minutter. Kom ærter (gerne friskbælgede) ved og smag til med salt, peber og krydderurter. Server grøntsagerne i bladene til kalkunbrystet, der er skåret i skiver |
|
Opskriften er vist 78906 gange,
og udskrevet 2295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Alexandra - 2017-04-26 16:13:07 Jeg puttede hytteost i oliven blandingen det var super godt Lars Bakken Jepsen - 2015-01-12 13:47:05 Let at lave inden gæsterne kommer - kalkun på en ny og spændende måde. Kalkun kan godt være noget neutral i smagen - men det er denne ikke - hvidløg flute er super som tilbehør Susanne - 2012-08-06 19:52:56 Jeg kan helt sikkert anbefale denne opskrift. Det er kalkun på en helt ny måde - en super lækker hvis du spørger mig! Jeg havde ikke nogle ærter så brugte friske bønner. Vædden fra kalkunen valgte jeg at komme over kålen :) SP - 2005-01-01 01:01:01 Spidskålsauteen: ER helt dejligt tilbehør til grillet kylling, frikadeller eller finere mad. Et perfekt alternativ til stuvet spidskål. BEhøver dog ikke al vandet til at sautere i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne