Burritos med bønnesalat og kalkun i strimler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinaden piskes sammen af olie, limesaft, finthakket chili og hvidløg i en stor skål. Marinaden smages til med salt og peber.
Olie og smør brunes på en pande, evt. med kryddernelliker. Kødet tilsættes, krydres med salt og peber og steges i 7-8 min. Kødet tages op og kommes i marinaden. Forårsløg snittets fint. Peberfrugter kæres i strimler. Tomater skæres i både. Avokadoen halveres, stenen fjernes, avokadokødet skæres fri af skallen og skæres i små tern. Bønnerne hældes i en sigte og dryppes af. Grøntsager Jalapeno Peber og bønner kommes i skålen med kødet og vendes godt sammen. Salaten smages tilmed salt og peber. Bønnesalaten drysses med hakket oregano. Tortillaerne varmes efter anvisning på emballagen og fyldes med bønnesalat. |
|
Opskriften er vist 42171 gange,
og udskrevet 920 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2012-02-13 19:29:28 Den smagte af "mel i mel", alt for melet med alle de bønner. Eneste plus må være, at den er ok sund. Ærgerligt, havde håbet på den var god. Den seje - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god... mmmmm... den smager også godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne