Barbecue Kalkunlår
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunlårerne lægges i et smurt ovnfast fad, krydres med rigeligt barbecuekrydderi og salt og peber, hvorefter de stilles i en forvarmet ovn (stil den på “varmluft”) på ca. 180 grader i ca. 1 time.
Risene stilles til kogning i oksebouillonen, hvidløg og krydderier i 15 min.
Grønsagerne skylles grundigt. De halve gulerødder, bundter af broccoli og hele champignoner koges i 10-12 min. i en gryde med vand og 1 tsk. salt. Osten drysses over og grønsagerne stilles i ovnen sammen med kalkunlårene de sidste 10-15 min. af tilberedningstiden.
|
|
Opskriften er vist 90994 gange,
og udskrevet 1355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2020-07-30 17:05:27 Ja Broccoli skal kun lige i kogende vand, gerne med en skefuld eddike (så bliver de ikke grå) under 5 min Carsten - 2016-09-09 16:32:49 Enig. Broccoli skal der være bid i. Super at tage barbequekrydderri på kødet, smager som en drøm. kenneth - 2015-06-16 17:39:02 Broccoli koges i 12 min og derefter 15 min i ovn. Det lyder for mig som om det bliver noget smattet broccoli. Tror jeg lægger broccolien i kogevandet et par minutter og ikke mere. Nogen andre der har prøvet at koge den så længe?? anonym - 2013-08-20 13:19:00 Skal da prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne