Sauté af kalkunlår med porre, gulerod og te
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkun, porrer, gulerødder og citrongræs i fine strimler. Hak hvidløg, ingefær og koriander fint.
Kog bouillonen op, smid teen i, dæk med film eller lignende og lad teen trække i 4-5 min. Si den.
Skær de 100 g kalkunskind i små tern og rist dem ved jævn varme til sprøde fedte-grever. lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Drys med salt.
Varm en jerngryde eller wok grundigt op. Hæld sesamolien i. Rist kødet let, tilsæt grøntsager, ingefær og hvidløg og rist videre - vend konstant rundt på kød og grønt-sager. Kom citron og honning på. Hæld teen i og vend korianderen i - og servér.
|
|
Opskriften er vist 14889 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne