Sauté af kalkunlår med porre, gulerod og te

Sauté af kalkunlår med porre, gulerod og te, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalkunoverlår
3 porrer
3 gulerødder
2 stilkecitrongræs
4 fedhvidløg
20 g.frisk ingefær
1 bundtkoriander
 dl.vand eller fjerkræbouillon
½ spsk.Darjeeling te
100 g.kalkunskind
4-5 cl.sesamolie
0.5 citron saften heraf
1 spsk.honning
 
Opskrift:
Skær kalkun, porrer, gulerødder og citrongræs i fine strimler. Hak hvidløg, ingefær og koriander fint. Kog bouillonen op, smid teen i, dæk med film eller lignende og lad teen trække i 4-5 min. Si den. Skær de 100 g kalkunskind i små tern og rist dem ved jævn varme til sprøde fedte-grever. lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Drys med salt. Varm en jerngryde eller wok grundigt op. Hæld sesamolien i. Rist kødet let, tilsæt grøntsager, ingefær og hvidløg og rist videre - vend konstant rundt på kød og grønt-sager. Kom citron og honning på. Hæld teen i og vend korianderen i - og servér.





karakterer:
Opskriften er vist 14889 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu