Kalkunlår i gryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad smør og olie blive gyldent i en stegegryde. Brun først kalkunlårene heri, tag dem op. Brun så løgene. Kom kødet tilbage i gryden og hæld rødvinen og fløden ved. Lad det snurre til det er mørt, ca. 40 min.
Svits champignonerne i lidt fedtstof i en gryde. Kom dem i retten sammen med ærterne de sidste par min. af stegetiden. Smag til med salt og peber. Serveres med flutes og en blandet, grøn salat. Løse ris og små kogte kartofler er også godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 122607 gange,
og udskrevet 16948 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen - 2020-01-17 19:49:11 Kalkunlår kan købes i Lidl Jeg servere med frisk båndpasta og appelsinsovs og appelsinsalat Appelsinsaft blandet med olivenolie til Dorthe - 2019-11-14 13:16:40 Gode kalkunlår 😸for mange sener 😼 pia christensen - 2016-05-17 09:13:20 Kalkunlår er rigtig gode at grille😊 så bliver de sprøde. Og ikke tørre. Jens - 2016-01-29 11:55:49 Kalkunlår kan købes hos SPAR EBBERUP.... MVH Jens Mogens - 2015-09-23 09:46:21 Kalkunlår kommer på tilbud i diverse butik. Synes at Eurospar har dem ret tit i køledisken v.bente - 2015-07-09 12:00:50 Hvor kan man købe kalkunlår? Før i tiden kunne mankøbe dem i Aldi. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne