Kalkunlår i rødvin
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lav et snit indvendig på kalkunlårene og fjern benet ved at skrabe og skære kødet af.
Hug benene igennem et par gange og læg dem i et ovnfast fad.
Gnid kødet ind- og udvendigt med olie, salt, peber, hvidløg og timian. Luk dem sammen så skindsiden vender ud og læg dem i bradepanden. Brun dem i ovnen ved 250 grader C. Alm. ovn til de er gyldne ca 15 minutter. Hæld vand og rødvin ved og lad dem stege i ca 45 minutter ved 200 grader C. Si skyen over i en gryde og jævn den let. Tilsæt skivede svampe og perleløg. Lad saucen koge svagt i 10 min og smag den til. Skær kødet i pæne stykker. Servers med kogte aspargeskartofler/flutes. |
|
Opskriften er vist 43308 gange,
og udskrevet 771 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens M - 2015-10-28 16:35:35 Hvad skal benene bruges til ? De kan normalt godt bruges til at koge kraft på sousen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne