Kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i den lunede mælk.
Sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg tilsættes.
Mel og salt blandes og tilsættes gradvist.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 min.
Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade.
Fyldet blandes og smøres ud på 2/3 af dejen.
Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.
Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir.
Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min.
Bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Tips: Gerne dobbelt portion af fyldet så bliver de bedst |
|
Opskriften er vist 36778 gange,
og udskrevet 745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-05 20:42:04 hvor mange stk kommder der en eller anden - 2008-05-29 11:39:34 hvis man kommer lidt sød koriander i bliver de perfekte Søren Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Hold da fast de er gode...! Husk glasur ellers er de lidt tamme miG - 2005-01-01 01:01:01 bare uden æbler JEAN - 2005-01-01 01:01:01 de blev helt brændte pga for meget fedstof Line - 2005-01-01 01:01:01 MUMS! Virkelig gode! ; D MOI - 2005-01-01 01:01:01 De smager så godt, men husk glasur!!!!!!!!! Nanna johansen - 2005-01-01 01:01:01 De var gode men lidt glasur ville være godt!!!!!(",o lotte - 2005-01-01 01:01:01 hmm... hved ikke helt hvad jeg synes... men ok! anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes af kagerne var gode. en kok... - 2005-01-01 01:01:01 de er nemme, gode og smager dejligt... husk glasur... :) Anna Larsen - 2005-01-01 01:01:01 umm..gode. Det er dog en vigtig detaljie at de pyntes med glassur!! Tina Nannerup - 2005-01-01 01:01:01 Sneglene er rigtig gode og helt uden brug af fedtstof.Bør pyntes med glasur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne