Kanelsnegle

Kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
2 dl.Skummetmælk
75 g.kvark 5+ eller Cheasy A38
1 heltæg
1 æggehvide
2 tsk.Sukker
1 tsk.salt
500-600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 stortsyrligt æble, revet
1 spsk.Rørsukker
1 spsk.Kanel
1 spsk.Vaniljesukker
 
Opskrift:
Gæren udrøres i den lunede mælk. Sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg tilsættes. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist. Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 min. Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade. Fyldet blandes og smøres ud på 2/3 af dejen. Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld. Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir. Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min. Bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Tips:

Gerne dobbelt portion af fyldet så bliver de bedst





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 36743 gange,
og udskrevet 745 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-05 20:42:04
hvor mange stk kommder der

  -   2008-05-29 11:39:34
hvis man kommer lidt sød koriander i bliver de perfekte

  -   2005-01-01 01:01:01
Hold da fast de er gode...! Husk glasur ellers er de lidt tamme

  -   2005-01-01 01:01:01
bare uden æbler

  -   2005-01-01 01:01:01
de blev helt brændte pga for meget fedstof

  -   2005-01-01 01:01:01
MUMS! Virkelig gode! ; D

  -   2005-01-01 01:01:01
De smager så godt, men husk glasur!!!!!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
De var gode men lidt glasur ville være godt!!!!!(",o

  -   2005-01-01 01:01:01
hmm... hved ikke helt hvad jeg synes... men ok!

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg syntes af kagerne var gode.

  -   2005-01-01 01:01:01
de er nemme, gode og smager dejligt... husk glasur... :)

  -   2005-01-01 01:01:01
umm..gode. Det er dog en vigtig detaljie at de pyntes med glassur!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Sneglene er rigtig gode og helt uden brug af fedtstof.Bør pyntes med glasur.