Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Højtid: Thanksgiving Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt en bradepande i forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter.
Bland de tre slags mel, bagepulver og sukker. Lun mælken, og tilsæt smeltet smør og æg. Bland de tørre og fyldende ingredienser. Rør godt sammen. Smør den varme bradepande med smør og hæld dejen i. Stil bradepanden i ovnene ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. Tag ud og smør det smeltede smør ud over brødet. Stil bradepanden tilbage i ovnen og bag i ca. 15 minutter til brødet er fast. |
|
Opskriften er vist 96054 gange,
og udskrevet 1887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (41 stemmer) |
|
Kommentarer L Sonne - 2022-01-08 10:32:21 Kan man lave boller til burgere af samme dej? Anass Ghazali - 2015-12-18 16:33:29 Rigtig godt majsbrød, holder også i 2 dage uden at miste smagen :) Mie - 2013-12-15 05:21:58 De bedste opskrift på majsbrød. Rigtig dejligt svampet Camilla - 2011-03-04 22:00:10 Jeg fordoblede opskriften, men der var ikke nok til en bradepande. Det smagte dog stadig rigtig godt! anonym - 2011-02-05 14:50:06 Den her slags majsbrød har jeg ledt virkelig længe efter! - Tak. Conny - 2010-11-15 01:41:38 opskriften ligner Polenta. Men i den, sætter man mand over at koge, og tilføjer derefter majsmelet til passende konsistens. Inden da, kan man tilføje forskellige krydderier som man kan li`. Vi bruger hvidløg anelse chilli, salt og peber, og nogen gange hakket purløg. Men enhver krydderurt kan tilsættes vandet - Inden majsmelet tilsættes med piskeris hele tiden. Vi bruger at når det er færdigt efter et par minutter, at lægge det op pa bagepapir og former bagepapiret efter hvad tykkelse vi vil ha`. Når vi skal bruge polenta som tilbehør, steger vi det sprødt i lidt smør på panden, smager sindssygt godt. Per - 2010-06-24 12:35:43 Som finkornet majsmel har vi brugt det der heder majsgryn. morten nfl - 2009-11-26 12:04:54 kanon brød, perfekt til thanksgiving middag. også ind og se football bagefter Anni Wacht - 2009-11-16 08:12:02 Er det ikke polenta? The K & S crew - 2005-01-01 01:01:01 De smager edder Dejligt. Kunne være dejligt hvis der var angivet hvor mange majsbrød (de gode) det blev ialt. Men prøv dem, det er en oplevelse for livet Zerial Krunch - 2005-01-01 01:01:01 Dette er et madbrød der høre til den tradionelle Thanksgiving middag. joan - 2005-01-01 01:01:01 Smager meget godt. Det er lækkert svampet. Der mangler angivelse af størrelsen på bradepanden i opskriften. Jeg valgte dobbelt portion og det passede til ovnen egen bradepande. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne