Hurtigt solsikkebrød (uden gær)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ingredienser i en skål Tilsæt olie, solsikkekerner og mælk, og rør dejen sammen kom lidt mel på hænderne, og tryk dejen ud i en lille bradepande. Del dejen med en kniv i ca 24 stk. Pensl brødene med smeltet smør og drys solsikkekerner på. Bages ved 225 gr. i 15-17 min, på nederste rille.
Bræk brødene fra hinanden og server dem nybagte. |
|
Opskriften er vist 70832 gange,
og udskrevet 1413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2020-04-03 12:26:03 hvis jeg vil bruge surdej? hvad skal jeg beregne? Maja - 2016-03-28 12:06:35 Jeg bagte dem som boller, puttede ikke så meget salt i. Men jeg hældte lidt havregryn ned i sammen med de hakkede solsikkekerner og dryssede lidt ovenpå sammen med solsikkekernerne :). Dejligt at kunne bage uden gær :D glæder mig til at smage dem. Julie - 2015-04-18 14:09:12 ALT for meget salt - mine boller smager i hvert fald ret saltede. Men de er hurtige at lave Gitte - 2014-09-07 22:10:11 Så fik vi alligevel friskbagt brød selvom jeg ikke havde noget gær :) Det var både nemt og hurtigt at lave og smagte dejligt! anonym - 2014-03-17 20:02:09 Lavet uden solsikke kerner til suppe, helt fantastisk. Brigitta - 2012-03-26 15:59:49 Woow, de smager godt - Jeg lavede pizza, pizzasnegle og indbagt pizza! Man kan lave alt muligt med dette nemme brød - Det er et super nemt brød! JEG ANBEFALER DET MEGET! Mia - 2011-05-04 09:57:02 ren fiasko herfra.... måske var det bare en dårlig bagedag.... stina - 2009-06-25 12:29:42 lige bagt dem. Og de er faktisk ok. Bagte dem som boller og glattede dem ud ved at have våde hænder.. Måske en smule mindre salt i, men det er sikkert en smagssans. anonym - 2009-04-11 17:12:45 De smager lidt anderledes når det er med bagepulver, men godt. Fordelen er at man ikke skal vente på en hævning og det er godt når det skal gå lidt stærkt chanah - 2007-10-16 19:12:52 prøv lidt honning og undlad mælk Maria - 2007-02-21 16:47:59 jeg havde svært ved at få brødet ud af bradepanden, jeg vil lægge det på bagepapir på en alm plade næste gang Stine - 2007-01-29 15:15:53 Selvfølgelig kan de laves som boller, kringler eller hvad man nu har lyst til :) Kaj - 2005-01-01 01:01:01 Har I ikke flere opskrifter på brød uden gær? Kaj - 2005-01-01 01:01:01 Kan disse ikke formes som boller? Jeg vil ikke prøve, før jeg hører fra Jer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne