Ovnret med squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver. Kom dem i en plastpose sammen med melet og ryst dem godt, så alle skiver bliver dækket af mel. Smelt lidt fedtstof på en pande og rist squashskiverne kort heri på begge sider. Tag squashen af panden.
Pil og hak løget. Skold og flå tomaterne, hvis der bruges friske, og skær dem i mindre stykker - tomater fra dåse er klar til brug. Svits løgene let i olie, tilsæt det hakkede kød og lad det hele brune på panden. Kom tomater i og varm det ca. 10 minutter til vædenj næsten er kogt væk. Krydr med oregano, salt og peber. Riv osten. Læg i et ovnfast fad lægges halvdelen af squashen, herover halvdelen af kødblandingen og halvdelen af osten. Fordel resten af squash, kød og ost i samme rækkefølge. Sæt fadet i ovnen ved 190 grader C. alm. ovn ca. 30 minutter. Giv kartofler og en skål salat til |
|
Opskriften er vist 171435 gange,
og udskrevet 13668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Sørensen - 2020-08-25 16:25:42 Skal squashen skrælles og kernerne fjernes Heidi Moberg - 2015-08-12 08:02:27 Ser meget indbydende ud og lækkert anrettet og med rigtig gode råvarer anonym - 2009-09-26 15:42:58 Kan man rive nogle gulerødder og komme i? - Kan der i det hele taget tilføjes ekstra grønsager!? og hvilke? :) Sammy - 2009-08-10 17:33:01 Mums en dejlig ret. Min datter synes at det mindede om lasagne bare med ekstra grøntsager. Nina M - 2009-08-09 11:09:53 Det lyder søreme godt. Jeg vil dog helt afgjort tilføje hvidløg til tomatsaucen. anonym - 2009-02-23 11:59:22 den ser rigtig god og nem ud du skal absulut prøves malaika - 2008-08-24 09:14:50 rigtig dejlig opskrift. skal prøves Aneik - 2008-08-10 10:55:22 Tak for en rigtig dejlig opskrift. Vi varmede den op igen dagen efter også med godt resultat Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig dejlig, og super aktuel lige nu, hvor mange selv har squash og tomater i haven. Med magert kød, er den heller ikke alt for fed. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne