Bechamelsauce - Bechamelsovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i, mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning.
Tilsæt grofthakket løg og nellike, saucen koges herefter godt igennem. Saucen sigtes og smages til med salt og peber. Tips: Bechamelsauce kan bruges som den er, men bruges også som grundopskrift til andre saucer, bla. mornaysauce |
|
Opskriften er vist 27968 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne