Skinkebrød 02
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Indsendt : Red : |
|
|
Slå dejen til Deres yndlingsbrød op og følg opskriften. Efter endt hævning æltes dejen godt igennem og rulles ud ca. 40x15 cm. Skiver af røget skinke lægges på dejen, ligeså hele smilende æg, der er vendt i friske krydderurter. Fold brødet og form det. Pensl med æggeblomme rørt med en smule vand og drys fx med durumhvede og groft salt. Lad brødet hæve ca. 1 time et lunt sted under et klæde. Stilles i midten af en forvarmet ovn på 225 grader. Efter 5 min. bagning smides en kop vand på bagepladen. Efter yderligere 5 min. skrues ned til 175 grader og brødet bager færdigt (ca. 30 min.). Tag brødet ud, læg det på en rist og lad det hvile 30 min., inden det skæres i tykke skiver.
|
|
Opskriften er vist 11329 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer hausfrau - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange hele æg skal der bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne