Hasselbachkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver, men hænger sammen i bunden. Anbringes i et smurt ildfast fad drysses med salt, pensles med smør og drysses med rasp. Steger i 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, til de er sprøde gyldne og velsmagende.
|
|
Opskriften er vist 54630 gange,
og udskrevet 1199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2012-04-19 12:25:39 Jo rasp hører til Hasselbach Kartofler, gerne med et drys af paprika over. Istedet for at pensle med smør kan man lægge en tynd skive kold smør på kartoflen, inden raspen drysser over, da smørret så langsomt vil smelte ind i kartoflen. anonym - 2011-02-07 15:27:48 har aldrig hørt om rasp Karl - 2010-08-01 23:57:53 Med mindre kartoflerne er exceptionelt små, er bagetiden snarere 1½-1 3/4 time ved 200 C. Man kan med fordel pensle med smør en ekstra gang under bagningen. Mona - 2010-03-09 14:33:03 Nej rasp synes jeg ikke hører sig til her ! christina - 2008-12-15 17:31:01 Rasp? Det har jeg aldrig brugt. Leifur - 2008-11-10 17:31:25 På billederne ser det ud til at kartoflerne er drysset med paprika, men det er ikke nævnt i opskriften. Endvidere, det er vigtigt at saltet presses godt ned mellem kartoffelskiverne for at få et godt resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne