Små brød med kødfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løgene.
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger.
Skræl kartoflerne og riv dem.
Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt porre, peberfrugt og kartofler. Lad det svitse sammen med sojasauce i ca. 10 minutter. Lad det afkøle. Smelt margarinen og tilsæt mælken. Når væsken er lillefingervarm udrøres gæren. Tilsæt æg, salt, sukker og halvdelen af hvedemelet. Ælt mere mel i indtil dejen er blank og smidig. Del dejen i 16 stk., der hver trilles til boller. Bollerne rulles ud til cirkler på størrelse med en kagetallerken. Kødfyldet fordeles på dejcirklerne i en stribe på midten. Dejen foldes op om fyldet og klemmes sammen så det ligner en omvendt båd. Pakkerne pensles med æg og bages ved 200 grader C. i ca. 20 minutter. Disse pakker er velegnede til frysning. |
|
Opskriften er vist 25780 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2011-09-29 12:48:32 Skal dejen ikke hæve? G - 2007-07-11 17:11:27 ALLETIDERS - Jeg bagte dem til et studentergilde som skrub-af-mad. Det var en stor succes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne