Bryllupskage med chokoladebunde og chokoladecreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bundene (dem alle sammen)
1250 g blødt smør 20 dl sukker 20 æg 2500g mel 22,5 tsk bagepulver 5 dl cacao 15 tsk vaniliesukker 15 dl mælk. Fremgangsmåde for bundene Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et af gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og vaniliesukker sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i smurte bradepander og bag hver bradepande i ca. 60 min. ved 170 grader. Ingredienser til chokoladecremen 570g mørk chokolade 450g lys chokolade 6 æggehvider 2 kopper sukker 2 knivspids vinsyre 1 tsk salt 1 kg usaltet blødt smør 4 tsk vaniliesukker 4 tsk pulverkaffe 4 tsk mørk rom. Fremgangsmåde for cremen Smelt chokoladen i vandbad. Pisk æggehviderne med sukker, vinsyre og salt ligeledes i et vandbad (som skal være håndvarmt). Når æggehviderne er seje, blandes de med smørret. Dernæst blendes chokoladen og de øvrige ingredienser i. Kagen lægges sammen Den afkølede kage presses ud i cirkler efter kagestativets form - en cirkel for hver etage. Den bagte overflade skæres væk og kagerne flækkes i to. Den underste halvdel smøres med et lag chokoladecreme og den øverste halvdel lægger ovenpå igen. Kagerne overtrækkes med udrullet marcipan og pyntes efter ønske. |
|
Opskriften er vist 51040 gange,
og udskrevet 1054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2013-03-18 18:49:28 Hvor meget fondant ville man skulle bruge til at dække denne her kage?? I gram :) fjotte - 2011-04-16 08:20:04 1 potion er = 1 tynd bund i bradepande. men det er en lidt tør bund fjotte - 2011-03-15 08:44:10 nå jeg prøvede mig frem. 1 potion giver 2 bunde af 20 cm ø fjotte - 2011-03-13 15:36:47 kunne nu være rart at vide hvor meget dej der regnes til hver bradepande, da det har meget med bagetiden at gøre. Rikke - 2010-11-23 14:50:55 Nogen ide hvor længe den kan holde sig i køleskabet? Ida - 2009-11-23 16:08:20 Det her er virkelig en god kage og kage cremen er virkelig fyldig og mega lækker! Jeanette - 2009-11-02 21:06:29 Grunden til at lede efter en opskrioft er at man ikke har lyst til selv at skulle finde på en masse men prøve noget som har virket for andre... Morten - 2009-09-10 09:35:23 så brug dog lidt fantasi og lidt sund fornuft....istedet for at binde jer til opskriften så kommer i langt... ;O) kokken - 2009-09-07 15:23:41 at bage en kage eller lave mad handler også om fantasi.. det gælder om at sætte sit eget preg på maden/kagen.. så en opskrift som denne er perfekt for grundbasen er der, resten er helt op til en selv.. anonym - 2009-08-05 14:25:18 Øv, hvor er det ærgerligt! Jeg kan ikke bruge opskriften - der mangler info. :( anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget marcipan? ren'e - 2005-01-01 01:01:01 det anføres ikke hvor mange etager oppskriften er ikke fyldesgørende nok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne