Råsyltede blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Blommer til denne syltemetode må være sure, de flås og afstenes, halveres eller skæres i endnu mindre stykker.
Røres med sukker samt Atamon.
Der røres grundigt og længe, så hviler det nogle timer, før det røres igen og hældes på rene atamonskyllede glas eller krukker og lukkes eller bindes til.
|
|
Opskriften er vist 31786 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Viggo Munck - 2018-08-04 19:20:26 Det er den opskrift, som min mor lærte mig i 1960'erne. Og den holder stadig. Blot brugte vi Fru Winthers Syltepulver. Blommerne er bedst med råcreme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne