Græsk kødspid

Græsk kødspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fårefars
2 løg finthakket
2 dl.persille
1 tsk.salt
0.5 tsk.Peber
0.5 tsk.spidskommen groft knust
1 tsk.stødt koriander
 
 Salat:
5 dl.yoghurt naturel
1 agurk
1 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 dl.frisk finthakket mynte
 salt
 peber
 
 Thabouleh:
3 dl.bulgur
2 dl.hakket persille
1 dl.hakket frisk mynte
4 tomater
1 citron, saften heraf
1 bdt.forårsløg
3 spsk.olivenolie
1 tomat til pynt
1 romainsalat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødspid:
Alle ingredienserne æltes sammen, og farsen formes til runde boller. Bollerne sættes på spid og grilles på en olieret rist.

Yoghurtsalat:
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager 1-2 timer.

Hæld yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, salt og peber. Riv agurken groft og tryk den fri for væde før den blandes i yoghurten med finthakket mynte.

Thabouleh:
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra. Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten. Pynt med tomat skåret i både.





karakterer:
Opskriften er vist 17408 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu