Blommer i rødvin
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer koges ved ganske svag varme 5-10 min. Blommerne lægges i varme glas. Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel og Atamon og hældes over.
|
|
Opskriften er vist 28030 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Elna holm - 2012-01-05 17:58:41 til en dejlig fromasie Pia - 2011-09-12 10:13:13 Lyder lækkert men hvad spiser man det til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne