Blommesuppe
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Udsten blommerne og kog dem møre i vandet.
Passér halvdelen af blommerne gennem en sigte.
Hæld det hele tilbage i gryden og tilsæt sukker.
Bring i kog og smag til. Jævn suppen med kartoffelmel udrørt i lidt koldt vand.
Creme fraiche smager godt på suppen, som kan drysse med ristede havregryn.
|
|
Opskriften er vist 20439 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne