Torta al mascarpone
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bag en bisquit bund af æg, sukker, vanilje, hvedemel og bagepulver. Kom dejen i en springform (24 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bages 30-35 min. v. 180°. Lad kagen blive kold i formen.
Dryp bundene med kaffen tilsat rom.
Rør cremen af æggeblommer, sukker. Pisk godt. Mascarponen tilsættes. Vendes med de stift piskede æggehvider.
Fordel cremen i 3 portioner. Læg kagen sammen. Drys revet chokolade mellem hvert lag. Slut med et lag creme.
Står natten over på køl.
|
|
Opskriften er vist 20836 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne