Grillede kyllingevinger (Biik gai yahng)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge Indsendt : |
|
|
Rens og tør kyllingevingerne.
Hak korianderrod og hvidløg fint.
Tilberedning:
Bland alle ingredienserne sammen og læg kyllingevingerne heri.
Lad dem trække i mindst 2 timer. (Vend dem et par gange i marinaden)
Grill vingerne over trækul ca. 15 min. på hver side eller til de er gyldne.
Spis vingerne med sød chilisovs (Nahm djim)
Tips: Retten er ideel at lave udendørs når det er vejr til at grille. Man kan dog sagtens bruge en ovngrill i stedet for. Vend vingerne ofte så de ikke bliver brændte. |
|
Opskriften er vist 16672 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bent Jensen - 2010-03-20 16:18:20 3 leds kyllinge vinger kan bestilles hos Osted slagteren www.slawter.dk fiekok - 2009-05-12 13:30:15 ANG. KØB AF VINGER..... I DE FLESTE KINESISKE FORRETNINGER OG ISÆR HOS SLAGTEREN I ODENSE BAZAREN.. Rotten - 2008-04-23 13:40:10 Nogen der ved om Lidl i Danmark ogsåsælger dem? For som - skriver, så er de ret svære at opdrive... Karsten - 2007-10-22 13:51:48 LIDL Tyskland har altid ferske kyllingevinger til 1,55 EUR for 550 gr. store flotte vinger uden vingespidser anonym - 2007-05-27 10:10:14 Ville være dejligt hvis du fortalte hvor du køber dine kyllingevinger. De er nemlig svære at opdrive da de eksportreres . Karsten - 2005-01-01 01:01:01 Har man købt vingerne ferske, kan marinaden og vingerne fryses ind sammen. Så er de nemme at tage op til en grillaften, og smagen er kraftig og perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne