Farserede porer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 50171 gange,
og udskrevet 1681 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2011-09-13 13:38:31 Hasselback kartofler passer fint til, og kan stå i ovnen samtidig med farsen. Hertil tomatsalat eller en god tomatsauce skbs - 2005-01-01 01:01:01 hvilken sovs ? mek - 2005-01-01 01:01:01 Jeg foretrækker kartofler Kronow - 2005-01-01 01:01:01 Mangler lige hvad man skal spise til. Kartofler, pasta eller ris, eller evt. noget andet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne