Farseret pore
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Rør frikadellefarsen som du plejer, den skal bare være lidt mere fast, end når det er til frikadeller.
Skyl og rens porrerne, og skær dem i 2 eller 3 stykker alt hvor lange de er. Kog dem i letsaltet vand i 2 til 3 minutter. Tag porrerne op og tør dem med køkkenrulle.
Tag et stykke bagepapir og bred fars ud så det passer med et porrestykke Rul farsen omkring porren og luk i enderne. Læg pølsen på panden og steg den til den er mør, pas på den ikke går istykker når den vendes
Hvis man laver mange, kan man når de er færdige lægge dem i et ildfast fad og holde dem varme i ovnen.
Serveres med kartofler eller ris og sauce. |
|
Opskriften er vist 20072 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer winnie - 2007-09-08 15:03:48 udemærket opskrift, men jeg synes nu ikke det gør noget hvis der er løg i farsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne