Valnøddebrød med surdej
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
1. dag:
Rør gæren ud i vandet og rør melet i. dæk skålen med plasatfolie og lad den stå ved stuetemperatur 12-24 timer. 2. dag: Bland surdejen fra dag 1. med vand, salt, olie og nøddekerner. Ælt melet i og lad dejen hæve tildækket ca. 1 time. Ælt dejen igennem igen, del den i 2 stykker og form dem til runde eller ovale brød. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket ca 30 minutter. Bag brødene midt i ovnen ved 200 grader C i ca 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 5097 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-29 08:19:10 Opskriften bør slettes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne