Hyldebærsuppe med karamelliserede brødterninger

Hyldebærsuppe med karamelliserede brødterninger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skivervalnøddebrød
25 g.smør
25 g.sukker
1 ¼ l.vand
4 dl.ren hyldebærsaft
 sukker efter smag
 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Skær brødet i små terninger. Varm smør og sukker til en lys karamel på en pande og steg brødterningerne, til de er sprøde og lysgyldne. Hæld dem over på et stykke bagepapir. Bred dem ud ved hjælp af 2 gafler. Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker. Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed. Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen. Servér den varme suppe med de karamelliserede brødterninger.





karakterer:
Opskriften er vist 20197 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-08 15:21:27
Hyldebærsuppe som jeg fik den som barn med brødterninge. Herligt at finde den herinde. Perfekt i koldt vejr og man ligger syg, så findes der ikke noget bedre.

  -   2007-09-23 13:55:07
Dejlig opskrift! Jeg lave den hvert år, når hyldebærene er modne . og den bliver altid en succes!