Hjemmelavede tortillachips
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Kom de to slags mel i en skål, kom olie og salt og kom salt indtil du har samlet det hele i en stor kugle. Den skal være ret fast. Lad den hvile lidt.
Lav små kugler og rul dem hel flade, jeg bruger selv en pasta maskine. Vær omhyggeligt med at rulle dem helt tynde. Når du er færdig med at rulle dem, sæt en stegepande med olie i gang. Så skal de flade tortillas skæres i 6 dele til at lave de karakteristiske trekanter. Så skal de en tur på panden. Bliv ved siden af, fordi det går stærkt. Kom dem ud på køkkenrulle og drys salt på. Serveres med guacamole. De færdigstegte chips kan også gratineres i ovnen med lidt ost og chili salsa. |
|
Opskriften er vist 44060 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Signe og Marie - 2009-05-13 10:50:34 der er ikke noget antal med personer det er ikke så godt men de smager sikket godt og de skal være gode til indianer emne i skolen:-):-) mange hilsner signe og Marie 11år (12) som sidder i skolen og griner lige nu P.S. skriv lige antal en anden gang:-) Maria Knaldgal - 2007-01-16 11:34:46 Det smager Karinab - 2005-01-01 01:01:01 Meget svær at rulle ud, brug helt klart en pastamaskine losk - 2005-01-01 01:01:01 de er så gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne