Oksestrimler i wok med krydret kokosmælk
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Begynd med at koge basmatirisene som angivet på emballagen.
Medens risene koges, skæres oksekødet i strimler på ½ x 4 cm. Herefter pilles løg og hvidløgsfed og hakkes fint. Gulerødderne skrælles og skæres i strimler på størrelse med tændstikker, champignonerne renses og skæres i tynde skiver, og forårsløgene pilles og skæres også i tynde skiver. Varm en wok eller tykbundet gryde op i ca. 5 minutter. Kom halvdelen af olien i og lynsteg kødstrimlerne i 2-3 minutter under omrøring, gerne af flere gange. Tag kødet op og læg det på en tallerken. Tør wokken indvendig med køkkenrulle og kom resten af olien i. Svits løg, hvidløg og gulerødder, rør hele tiden. Tilsæt nu Sambal Orlek og champignons – rør videre – og efter 2 minutter tilsættes kokosmælken. Bring indholdet i wokken til kogepunktet og tilsæt forårsløg og de stegte kødstrimler. Lad det hele koge videre 1 minut – smag til med salt og evt. mere Sambal Orlek. Tips: Hvis wokken ikke er stor nok, kan det svare sig at udføre pkt. 3 og 4 ad to gange, ellers bliver kød og grønsager ikke sprøde |
|
Opskriften er vist 137174 gange,
og udskrevet 3413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer christina - 2016-03-21 09:23:39 den er nok god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne