Hyldebærtoddy
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : |
|
|
Bland saft, vand og sukker og opvarm det, enten i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt rommen.
|
|
Opskriften er vist 26815 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Karin Burmester - 2015-12-22 17:05:54 Taler vi om hvid eller mørk rom?? lauge - 2009-01-02 21:15:58 Det skal helst være en 80% Stroh Rom, og hvis det ikke virker efter hensigten, så smager det i hvert fald godt. Ib Lauge Mikkelsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne