Kalkun med pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 108518 gange,
og udskrevet 7432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Gro Larsen - 2016-03-18 02:23:28 MUMS fantastisk ret selv om jeg ikke bruger vin bare mere bouillon. Har også brugt sovsen til LAKS, KYLLINGEFILETER og OKSEMØRBRAD bare husk at ændre på bouillon smagen og tiden. Enig i at lidt mere grønt kun gør den bedre. Else Pedersen - 2015-02-01 11:04:52 Det hedder at SNØRE kødet og ikke at SNØRER kødet!! Det er grammatikken der fejler. anonym - 2013-07-13 19:55:33 Dejlig ret:) tilsatte selv både persille og hvidløg som smagte SKØNT! Sulten - 2009-08-19 09:01:51 Denne ret smager vidunderligt. Hvis man, lige som mig, godt kan lide mange grøntsager, kan man komme en del flere grøntsager i en der står i opskriften, og iøvrigt ikke si dem fra sovsen. morannicha - 2005-01-01 01:01:01 kanon. også med persille... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne