Kalkunfrikasse
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : |
|
|
Bring vandet i kog med suppevisken, ( brug kun stilken af persillen )
resten bruges til drys og pynt, put salt i. Kom cuvetten i og skum alt
grums af, inden den kommer i kog. Læg låg på og lad cuvetten små
koge i 50 min. De sidste 30 min koges gulerødderne med, og de sidste
10 min de optøede ærter. Tag kødet og urter op sammen med visken
Rør margarinen og mel sammen til en smørbolle og pisk den i den
kogende suppe lidt efter lidt, til saucen er jævn. Lad den koge i 2-3 min
kom urterne tilbage i gryden og smag til med salt og peber. Skær kødet
i pæne skiver og server 130 gr. pr. person. Server gerne flere grøntsager
til.
|
|
Opskriften er vist 15006 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne