Kalkunfrikasse

Kalkunfrikasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.Kalkuncuvette
 l.vand
 salt
 
 suppevisk:
 porre-selleritop
 persillestilke
1 laurbærblad
6 gulerødder, skivede
250 g.grønne ærter
 smørbolle.
50 g.mel
50 g.margarine
 
Opskrift:
Bring vandet i kog med suppevisken, ( brug kun stilken af persillen ) resten bruges til drys og pynt, put salt i. Kom cuvetten i og skum alt grums af, inden den kommer i kog. Læg låg på og lad cuvetten små koge i 50 min. De sidste 30 min koges gulerødderne med, og de sidste 10 min de optøede ærter. Tag kødet og urter op sammen med visken Rør margarinen og mel sammen til en smørbolle og pisk den i den kogende suppe lidt efter lidt, til saucen er jævn. Lad den koge i 2-3 min kom urterne tilbage i gryden og smag til med salt og peber. Skær kødet i pæne skiver og server 130 gr. pr. person. Server gerne flere grøntsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 15006 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu