Kartoffelrösti 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og riv dem groft. Tryk væden af i et klæde. Krydr kartoflerne med salt og peber. Steg dem gyldne ved jævn varme som en “tyk pandekage” i fedtstof ca. 10 minutter på hver side. Brug et fladt grydelåg, når röstien vendes.
|
|
Opskriften er vist 49238 gange,
og udskrevet 729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer 2410 - 2005-01-01 01:01:01 kan bruges i stedet for blinki |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne