Oliven-tapenade (grøn)

Oliven-tapenade (grøn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.ekstra jomfruolivenolie
1 fedhvidløg
2 tsk.tørret basilikum
1 sjatpiskefløde
2-3 stilkepersille
250 g.grønne oliven
 
Opskrift:
Hvis de indkøbte oliven er med sten, skal de udstenes.

Alle ingredienserne kommes i en blender el. foodprocessor, og køres godt.

Nyd den på nybagt italiensk brød og et godt glas vin.





karakterer:
Opskriften er vist 27660 gange,
og udskrevet 559 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu