Oliven-tapenade
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
De indkøbte oliven udstenes, hvis dette ikke er gjort i forvejen. Alle ingredienser blendes i en blender el. foodprocessor. Serveres koldt. Kan også laves med grønne oliven:
|
|
Opskriften er vist 28176 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer ATN - 2014-04-04 17:03:35 Mon ikke det er en dl piskefløde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne