TAPENADE fra Provence

TAPENADE fra Provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.sorte oliven
100 g.kapers
0.5 spsk.dijonsennep
1 dl.ekstra jomfruolivenolie
2 cl.cognac
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Tag stenene ud af 100 g sorte oliven. Stød olivenkødet i en morter sammen med 100 g kapers og en spsk sennep. Når mosen er blevet en jævn masse, tilsættes 1 dl olivenolie, 2 cl cognac og rigeligt friskkværnet peber. Massen røres godt sammen. Bør hvile koldt mindst en time.

Tips:

Tapenaden serveres f.eks. på ristet brød med sorte oliven og friske selleristilke til. Kan også smøres på små skiver friskt brød og varmes i ovnen før servering - velegnet til aperitif.





karakterer:
Opskriften er vist 26049 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu