Tapenade - olivenpuré

Tapenade - olivenpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.sorte oliven uden sten
90 g.ansjosfilet (eller efter smag)
60-80 g.kapers
1-2 fedhvidløg
 lidt frisk timian (hvis man kan lide det)
 lidt knust laurbærblad
0.5-0.75 dl.ekstra jomfruolivenolie
 evt. lidt kaperseddike
 peber
 
Opskrift:
Skær ansjosfileterne i mindre stykker. Blend alle ingredienserne, men hæld ikke al olien i på en gang, da olivendip'en ikke skal være for flydende. Smag til med peber og eventuelt lidt kaperseddike. Der findes mange forskellige opskrifter på tapenade, så det er meget individuelt, hvordan man synes, at ens tapenade skal smage. Vi kan fx godt lide den med lidt tunfisk i.

Server tapenaden som en dip sammen med bjælker af gulerødder samt små kviste af blegselleri. Naturligvis kan man anvende alle, mulige former for grøntsager, men guleroden er efter vor mening den, der passer allerbedst hertil - og så er farvesammensætningen smuk.





karakterer:
Opskriften er vist 20068 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu