Tapenade - olivenpuré
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær ansjosfileterne i mindre stykker. Blend alle ingredienserne, men hæld ikke al olien i på en gang, da olivendip'en ikke skal være for flydende. Smag til med peber og eventuelt lidt kaperseddike. Der findes mange forskellige opskrifter på tapenade, så det er meget individuelt, hvordan man synes, at ens tapenade skal smage. Vi kan fx godt lide den med lidt tunfisk i.
Server tapenaden som en dip sammen med bjælker af gulerødder samt små kviste af blegselleri. Naturligvis kan man anvende alle, mulige former for grøntsager, men guleroden er efter vor mening den, der passer allerbedst hertil - og så er farvesammensætningen smuk. |
|
Opskriften er vist 20140 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne