Chateaubriand sauce (sauce chateaubriand)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
De hakkede charlotter, en lille gren timian, et par laurbærblade, de ituskårne champignons og den hvide vin kommes i en kasserolle. Når vinen er næsten indkogt kommes kalve-skyen i kasserollen, og man lader igen indholdet koge, til der kun er 125 gram tilbage.
Saucen tages af ilden, sies gennem musselin og tilsættes de 125 gram smør, til hvilket der kan føjes lidt hakket estragon. Serveres til stegt oksefilet eller "chateaubriand". |
|
Opskriften er vist 23134 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne