T-bone steak
Hovedingrediens : Oksekød - T-Bone Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret (stuetemperatur) røres med citronsaften, krydderurter (persille, purløg eller oregano) og finthakket skalotteløg.
Brun kødet af på begge sider, til det har fået en god stegeskorpe, steges og vendes efter behov i 8-10 minutter alt efter hvor tyk den er skåret. På billedet har vi serveret med bagekartofler, bagte hvidløg, ovnbagte tomater og bønner. Tips: Fra 2001-2015 var der forbud mod at sælge kød fra rygsøjlen på kvæg på grund af kogalskab. |
|
Opskriften er vist 64366 gange,
og udskrevet 921 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy - 2013-01-27 20:38:02 Irma i Rødovre centrum sælger T-Bone hele tiden. Tina - 2012-01-18 17:18:46 Mærkeligt? Jeg har ellers også lige købt nogle meget fine t-bone steaks som den også står på til aftensmad i aften. x - 2011-02-27 14:14:43 man kan stadigvæk godt få t-bones i bilka anonym - 2010-12-31 09:11:24 T-bone er heldigvis ikke "forbudt" kød mere - hos os står den på T-bone i aften:o) anonym - 2010-12-04 22:00:20 hej.t-bone har jeg købt i lidl, de har det af og til hilsen edith, ja også i kvickly. anonym - 2010-07-09 20:02:46 Fan har ret. T-bone er helt fjernet fra koen. Det er tabukød som end ikke dets ophav vil kendes ved... Nu er der bare et stort hul i køerne istedet. KHA - 2009-03-01 14:53:01 fan har faktisk ret m.h.t T-bones. Det kaldes i stedet I-bones ( i Føtex bl.a.), fordi det stykke ben, hvor rygmarven har ligget er fjernet. Denne oplysning har jeg fra en yderst kompetent slagter (Munch i Skagen) Danmark - 2009-01-28 12:57:07 Fan, jeg er selv slagter, og hvor der er vilje er der en vej, det er nemt nok at skaffe t bone steaks. T-bon - 2008-12-31 14:09:12 hva snakker du om "fan". (man kan jo slet ikke få T bons mere) lol HVOR KOMMER DU FRA..?? Dan kokken - 2007-04-13 17:52:27 Jeg smider lige 2 på grillen. mums Mette - 2006-12-20 16:02:00 Jeg har da lige købt dem hos slagteren.. fan - 2005-01-01 01:01:01 man kan jo slet ikke få T bons mere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne