Blomkålssuppe 04
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker og koges sammen med blomkål del i buketter i bouillonen i ca. 30 min.
Suppen pureres/blendes og koges atter op sammen med piskefløden. Smag til med salt og peber. Ved anretning drysses med hakket purløg. Server med varme grovboller. |
|
Opskriften er vist 243260 gange,
og udskrevet 6734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (72 stemmer) |
|
Kommentarer grethe - 2015-10-03 00:28:05 brug kun blomkål! kog blomkålen til den er helt kogt,hæld vandet fra blænd den godt,kom derefter piskefløde lidt thilli og hvid chokolade i, blend det hele godt indtil den har en dejlig cremet konsistens,tilsæt selvfølgelig salt efter smag spis grovbrødbrød til. Velbekomme.grethe Fich-Olsen. Mette - 2015-08-31 09:55:13 Den smager simpelthen bare så godt og er så nem at lave. Min søn på snart 3 år elsker den og spiser op til 4 portioner! Nogle gange serverer vi bacontern og rugbrødschips til, men den smager også dejligt, som den er. jytte - 2012-12-12 16:33:33 kan man fryse suppen anonym - 2012-09-24 11:57:46 prøv evt med hvid chokolade og lidt chili i :) Helle - 2011-11-16 17:09:16 Havde et blomkål der skreg efter at blive brugt, så blomkålssuppe det blev. Har lavet den idag, men den skal først fortæres imorgen :D Den er dog prøvesmagt og smager super godt. Utroligt med så få ingredienser. Nadia Ludvigsen - 2011-03-11 11:37:48 Himmelsk! Vi er normalt ikke så meget til supper, men den her er simpelthen fantastisk. Ny yndlingsopskrift! Mette Jønsson - 2011-01-13 16:38:54 Dejlig suppe - og den er bestemt ikke dårligere dagen efter.. Kan varmt anbefales til alle. Jeg brugte kun 1 dl fløde og det smagte fantastisk.. Cille - 2011-01-04 17:45:57 Ej, hvor er den lækker - det er jo latterligt, hvor dejlig så enkle og nemme ingredienser kan blive... Tak for den bedste mest fyldige blomkålssuppe SP - 2010-10-08 09:49:58 Hvorfor antrenge sig for at lave en god blomkålssuppe, når man så bagefter får det hele til at smage at røget bacon???? Keep it simple! Lisette-kokke elev - 2010-07-13 16:16:28 det man også kan gøre er at beholde en lille del (kommer an på hvor stor en blomkål man har ellers kan man have 2 blomkåle) er efter man har pureret kartoflerne og en del af blomkålen, dele den anden halvdel i små stykker så man har nogle "hele" blomkål små bukket i suppen. det ser godt ud og man har mere smag af blomkål :D. At putte bacon i kan anbefales. også kan man putte lidt asperges i til en ekstra pift. Selvfølelig skal de også pureres :). Bon appetite malthe - 2010-06-17 17:33:11 bare super!!! .. specielt til en "lev i skoven tur" .. men ristede bacontern er prikken over iét Sabrina - 2009-09-06 17:13:12 Kanon god suppe, især med ristet bacontern i og så evt. lidt topping med grøn pesto. Maria - 2008-03-23 18:50:51 Virkelig lækkert og bedst med bacon:) AK - 2008-02-06 09:37:22 Virkelig virkelig lækker suppe - har aldrig set så stor en gryde med suppe forsvinde så hurtigt. Bacontern kan anbefales:) Renée - 2007-10-19 10:26:30 Rigtig lækker suppe :D ... Striglen - 2005-01-01 01:01:01 Uhmmm fantastisk opskrift, smager drøn godt. Jeg dryssede lidt stegte bacontern, det blev den ikke dårligere af :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne