Blomkålsgryde med hamburgerryg

Blomkålsgryde med hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Blomkålsgryde med hamburgerryg, billede 4 Blomkålsgryde med hamburgerryg, billede 1 Blomkålsgryde med hamburgerryg, billede 2 Blomkålsgryde med hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
250 gram Perleløg, frost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Hamburgerryg. kogt
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
   
Opskrift:
Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde. Tilsæt vand og tomater skåret i både.

Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 10 min.

Kom hamburgerrygterninger i og varm det igennem. Smag til og drys med rigeligt hakket persille.

Serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 68805 gange,
og udskrevet 6911 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4043 (962 kcal)
KJ pr. Pers. 1010 (240 kcal)
Vægt ialt 2025 gram
Vægt pr. Pers. 506 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 199 KJ (47 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu