Blomkålsgryde med hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde. Tilsæt vand og tomater skåret i både.
Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 10 min. Kom hamburgerrygterninger i og varm det igennem. Smag til og drys med rigeligt hakket persille. Serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 68543 gange,
og udskrevet 6861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne