Kage med valnødder og Grand Marnier

Kage med valnødder og Grand Marnier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Bryllupskage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bundene:
500 g.(vegatabilsk) margarine
600 g.flormelis
6 dl.æg (ca. 13 små æg)
600 g.hvedemel
20 g.bagepulver.
 
 lag 1:
125 g.mørk chokolade
375 g.flødeskum (ca. 4 dl fløde).
 
 Lag 2:
625 g.flødeskum (ca. 6½ dl fløde)
50 g.hakket mørk chokolade (ikke alt for fint, da det så farver flødeskummet mørkt)
80 g.flormelis
175 g.hakkede valnøddekerner
1.75 dl.Grand Marnier
 
Opskrift:
Bunde:
Margarine og flormelis piskes hvidt, Æggene tilsættes under omrøring, mel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i, Smør dejen ud på bagepapir i ca. en centimeters tykkelse (rækker til tre bageplader) og bag den ved 200 grader i ca. 15 minutter.


Creme Nederste lag: ( lag 1 )
Chokoladen knækkes i mindre stykker og smeltes i vandbad. Fløden piskes stiv. Flødeskummet vendes forsigtigt lidt af gangen i den smeltede chokolade.


cremen øverste lag (lag 2) Fløden piskes. Grand Marnier røres i. Valnøddekerner, chokoladestykkerne og flormelis vendes i. Kagen lægges sammen Udskær bundene i de ønskede størrelser. Kagen i denne opskrift er beregnet til bunde med følgende mål: 15x20 og 20x30. Der skal skæres tre bunde i hver størrelse. Kagerne lægges sammen med et lag af hvert fyld og placeres tildækket i køleskabet et par timer, så den kan samle sig inden den overtrækkes med marcipan og pyntes.





karakterer:
Opskriften er vist 18574 gange,
og udskrevet 373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu