Kage med valnødder og Grand Marnier
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Bunde:
Margarine og flormelis piskes hvidt, Æggene tilsættes under omrøring, mel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i, Smør dejen ud på bagepapir i ca. en centimeters tykkelse (rækker til tre bageplader) og bag den ved 200 grader i ca. 15 minutter. Creme Nederste lag: ( lag 1 ) Chokoladen knækkes i mindre stykker og smeltes i vandbad. Fløden piskes stiv. Flødeskummet vendes forsigtigt lidt af gangen i den smeltede chokolade. cremen øverste lag (lag 2) Fløden piskes. Grand Marnier røres i. Valnøddekerner, chokoladestykkerne og flormelis vendes i. Kagen lægges sammen Udskær bundene i de ønskede størrelser. Kagen i denne opskrift er beregnet til bunde med følgende mål: 15x20 og 20x30. Der skal skæres tre bunde i hver størrelse. Kagerne lægges sammen med et lag af hvert fyld og placeres tildækket i køleskabet et par timer, så den kan samle sig inden den overtrækkes med marcipan og pyntes. |
|
Opskriften er vist 18626 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne