Højrebskotelet

Højrebskotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1400 g.oksehøjrebskotelet 2 stk.
1-2 spsk.olie
75 g.smør
 salt
 peber
Opskrift:
Skær nogle ridser i fedt kanten. Aftør kødet med et stykke køkkenrulle. Varm en tyk bundet pande op med olien. Brun koteletten under stærk varme på begge sider. Tag den af panden.

Tør panden af og smelt smørret. Steg koteletten i 5-7 minutter på begge sider. Vend kødet ofte under stegning. Krydr med salt og peber mod slutningen af stegetiden. Læg kødet på et skærebræt og lad det hvile et par minutter før udskæring.





karakterer:
Opskriften er vist 34644 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 13:15:08
INGREDIENSER: 1400 GR = 2STK. ? (PR. STK. 700 GR.?)