Højrebskotelet
Hovedingrediens : Oksekød - Oksekoteletter Indsendt : |
|
|
Skær nogle ridser i fedt kanten. Aftør kødet med et stykke køkkenrulle. Varm en tyk bundet pande op med olien. Brun koteletten under stærk varme på begge sider. Tag den af panden.
Tør panden af og smelt smørret. Steg koteletten i 5-7 minutter på begge sider. Vend kødet ofte under stegning. Krydr med salt og peber mod slutningen af stegetiden. Læg kødet på et skærebræt og lad det hvile et par minutter før udskæring. |
|
Opskriften er vist 34644 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer TONNY L - 2008-12-18 13:15:08 INGREDIENSER: 1400 GR = 2STK. ? (PR. STK. 700 GR.?) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne