Canneloni af laks med lakserogn
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød husblasen i koldt vand. Blend den røgede laks til moussen helt fint med 1-2 spsk. mælk. Passér den evt. gennem en sigte.
Lun fiskefonden og smelt husblasen heri. Rør den med den blendede laks. Smag til med salt, peber og lidt tabasco. Afkøl laksemassen. Vend den stiftpiskede fløde i laksemassen til en jævn creme. Bred lakseskriverne ud på et eller to stykker madfilm, så de overlapper hinanden. Læg laksemoussen på den lange led. Rul filmen om rullen som til en roulade. Pres den let fast, efterhånden som den rulles. Luk filmen om rullen som en "knallert" og pres den godt sammen. Læg rullen i køleskabet 4-5 timer, inden den skæres på skrå i korte stænger. Rør og blend ingredienserne til dildskummet sammen Denne ret kan tilberedes i godt tid. Rullerne har godt af at ligge i køleskabet natten over, så den kan sagtens tilberedes dagen før. Husk dog, at dildskummet skal blendes igennem lige ind serveringen, så det serveres skummende. Tips: Man kan også lave en dressing fremstillet af creme fraiche 18%, hakket dild, citronsaft og salt. Denne kan fremstilles på forhånd, og det var en denne dressing, der blev serveret til Christoffers barnedåb. |
|
Opskriften er vist 29352 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-09-05 16:10:35 Moussen er lidt blod i det, så måske et blad husblas eller to mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne