Fisk i savoykål med hurtig rødbedesalat

Fisk i savoykål med hurtig rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 salat:
2 mellemstore rødbeder
2 mellemstore syrlige æbler
 
 Marinade:
3 spsk.citronsaft
2 spsk.vand
1 tsk.honning
 
 Savoykål:
1200 g.pillekartofler
300 g.Savoykål
 
 Fiskefars:
400 g.rødspættefileter
1 løg
2 æggehvider
 dl.letmælk
 spsk.majsstivelse
3 spsk.friskhakket dild
80 g.lakserester
1 tsk.groft salt
0.25 tsk.peber
2 dl.fiskebouillon til dampning
 
 Sovs:
4 gulerødder
 løg
2 spsk.olie
3 dl.grønsagsbouillon
1 laurbærblad
1 dl.kaffefløde 9%
1-2 lime saft heraf
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rødbeder og æbler rives.

Marinaden røres sammen og blandes med de revne rødbeder og æbler.

Salaten stilles i køleskabet indtil servering.

Savoykålsbladene blancheres i ca. 2 minutter. Drypper godt af og afkøles.

Rødspættefileterne blendes eller hakkes sammen løg.

Æggehvider, majsstivelse udrørt i mælk, hakkede lakserester, hakket dild, salt og peber tilsættes. Det hele røres godt sammen.

Fiskefarsen lægges i savoykålsbladene - ca. 1½ spsk. i hvert blad. Bladene foldes sammen omkring farsen.

Fiskepakkerne dampes i fiskebouillonen med sammenføjningen nedad i en høj pande i ca. 20 minutter ved svag varme.

Kartoflerne sættes over.
Gulerødder og løg skæres i mindre stykker, som svitses i olien.

< Grønsagsbouillon og laurbærblad tilsættes.

Grønsagerne koges i ca. 15 minutter.

Grønsagerne blendes, og fløden tilsættes. Der smages til med limesaft, salat og peber.

Kartoflerne pilles, og sovsen opvarmes kort før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 22366 gange,
og udskrevet 530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-03 21:40:19
Jeg lavede den med rødspættefilet vendt i mel med salt peber og noget fiskekrydderi, og herefter stegt. Altså uden kål. Det gik fint til.