Lammegratin
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartofler, aubergine og courgetter i skiver, drys med salt og lad dem stå i ½ time.
Hak løg og hvidløg og brun dem sammen med kødet i olie. Tilsæt de flåede, hakkede tomater og smag kødsovsen til med salt, peber, spidskommen og kanel. Tør grøntsagerne og læg dem lagvis med kødblandingen i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og sæt det i en 160 grader varm ovn i 30 min. Til sidst overhældes retten med yoghurt, som er pisket sammen med æggene og bages i yderligere 15 min. ved 180 grader. Godt brød og en blandet salat serveres til. Tips: Tyrkisk yoghurt kan købes mange steder. Hvis man ikke kan få det, lader man 1 l. yoghurt naturel løbe af i et klæde i mindst 1 time. |
|
Opskriften er vist 9755 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne